Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

VÍDEO | Polèmica: Xavier Trias nega la relació dels cotxes amb el canvi climàtic

|

- Publicitat -

Aquest dimarts l’alcaldable de Junts per a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, va participar en un acte organitzat per Espai Línia durant el qual va deixar anar diversos titulars contundents. Trias es va mostrar triomfalista i va comentar que no es creu les enquestes perquè “vaig molt millor del que diuen”.

Publicitat

La seva intervenció es va centrar en confrontar amb l’alcaldessa Ada Colau: “Quan vaig pel carrer em fixo en el que em diu la gent, i n’hi ha molta que està molt enfadada amb Colau i que vol un canvi” i, encara, va afegir-hi que “l’única persona que pensa que Barcelona està neta és Colau”. També va tenir paraules pels altres candidats més ben situats segons les enquestes: “Collboni ha governat amb Colau i Maragall es mor de ganes de fer-ho”. Tot i així, es va obrir a pactar tant amb el PSC com amb ERC.

Però les seves paraules més polèmiques van ser en referència al canvi climàtic i al paper dels vehicles amb motors de combustió: “afirmar que els cotxes generen el canvi climàtic no té sentit”. “No té res a veure lo del canvi climàtic amb els cotxes. Té a veure amb la pol·lució, però no amb el canvi climàtic”.  

 

 

Les paraules de Trias es contradiuen

 

Et pot interessar  Trias, fart de les crítiques per buscar pactes: "Diuen que això és de Convergència, doncs foteu-vos, és de Convergència!"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió