Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

VÍDEO | Polèmica: Xavier Trias nega la relació dels cotxes amb el canvi climàtic

|

- Publicitat -

Aquest dimarts l’alcaldable de Junts per a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, va participar en un acte organitzat per Espai Línia durant el qual va deixar anar diversos titulars contundents. Trias es va mostrar triomfalista i va comentar que no es creu les enquestes perquè “vaig molt millor del que diuen”.

La seva intervenció es va centrar en confrontar amb l’alcaldessa Ada Colau: “Quan vaig pel carrer em fixo en el que em diu la gent, i n’hi ha molta que està molt enfadada amb Colau i que vol un canvi” i, encara, va afegir-hi que “l’única persona que pensa que Barcelona està neta és Colau”. També va tenir paraules pels altres candidats més ben situats segons les enquestes: “Collboni ha governat amb Colau i Maragall es mor de ganes de fer-ho”. Tot i així, es va obrir a pactar tant amb el PSC com amb ERC.

Publicitat

Però les seves paraules més polèmiques van ser en referència al canvi climàtic i al paper dels vehicles amb motors de combustió: “afirmar que els cotxes generen el canvi climàtic no té sentit”. “No té res a veure lo del canvi climàtic amb els cotxes. Té a veure amb la pol·lució, però no amb el canvi climàtic”.  

 

 

Les paraules de Trias es contradiuen

 

Et pot interessar  L’Ajuntament de Barcelona omet la senyera en el cartell promocional de la diada de Sant Jordi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut