Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Crida multitudinària per la dimissió de Buch davant del Departament d’Interior

|

- Publicitat -

Centenars de persones s’han concentrat a partir de les set de la tarda d’aquest dilluns a la cruïlla del Passeig Sant Joan amb al carrer Diputació de Barcelona, a prop del Departament d’Interior, on han demanat la dimissió del conseller Miquel Buch, en resposta a una crida dels CDR en contra de la sentència de l’1-O. Els Mossos han blindat la seu de la conselleria amb tanques metàl·liques i dins del perímetre hi ha set furgonetes de la Brimo.

Els concentrats han tirat globus amb pintura de diferents colors a l’aire –que han dut responent a la crida dels CDR-, però no al Departament. Han cridat lemes com ‘Vergonya em faria ser policia’, ‘Els Mossos també són forces d’ocupació’, ‘Buch dimissió’, ‘Llibertat presos polítics’ o ‘Catalunya antifeixista’.

Publicitat

AMPLIACIÓ.- Llencen globus amb pintura als furgons dels Mossos 

Els manifestants concentrats a la porta del departament d’Interior han començat ja a llençar globus plens d’aigua i pintura de colors. Els globus estan impactant sobretot als furgons que són davant de l’edifici, en el perímetre de seguretat que s’ha habilitat, però també arriben a tacar les tanques que envolten el departament.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut