Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Crida dels CDR a omplir les urnes per derrotar l’estat “demofòbic”

|

- Publicitat -

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han fet una crida a omplir les urnes de vots independentistes el 14-F. A través d’un comunicat, defensen que cal batre un estat “demofòbic” i fer tot el possible per “aturar” l’extrema drerta. Tot i entendre el “cansament i desànim” de l’electorat independentista, els CDR demanen que no es deixin endur per la decepció ja que “el desànim forma part de l’estratègia de l’Estat per fer-se amb el control de la Generalitat”. Així mateix, també avisen als partits independentistes que el seu suport no és un “xec en blanc” sinó “una aposta per bastir una Catalunya independent i una societat més justa”. Per aquest motiu, exigeixen a les forces independentistes “rigor i compromís amb la independència”.

Publicitat

“Volem batre de nou l’Estat demofòbic, embogit, farcit d’odi, violent i il·legítim, malgrat faci trampes i canviï les regles de joc a la seva conveniència”, argumenten els CDR en el comunicat.

Segons els comitès, l’any 2017, en les últimes eleccions al Parlament, Cs jugava els dos papers de moderat i d’extrema dreta; mentre que ara el paper de moderat el juguen PSC i comuns “que acceptaran de bon grat els vots de l’extrema dreta per poder governar”. I han posat d’exemple l’Ajuntament de Barcelona.

Et pot interessar  El CDR de Girona participarà en les mobilitzacions de Barcelona l'1-O
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió