Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Cotarelo veu “bé” que Puigdemont sigui el cap de llista de JxCat: “Simbolitza la independència de Catalunya”

|

- Publicitat -

El politòleg Ramon Cotarelo ha aprovat el fet que Puigdemont sigui cap de llista de JxCat a les eleccions del 14-F, després de la polèmica que ha generat el fet que finalment vagi per davant de Laura Borràs a les llistes. De fet, una part del partit s’ha mostrat molesta amb aquesta decisió, i la mateixa companya de Puigdemont al Parlament Europeu, Clara Ponsatí, ha ironitzat amb la situació.

En el cas de Cotarelo, ha respost un usuari de la xarxa que volia saber la seva opinió, i ha dit que “Puigdemont simbolitza la independència de Catalunya, i la llista és la llista del president”. Pel que fa a la polèmica, Cotarelo ha deixat clar que el seu feminisme “és radical”, però defensa que el president exiliat “s’ha guanyat el dret al lloc, amb la seva lluita”. A més, també ha matisat que consideraria “una hipocresia i un oportunisme” fer una altra cosa.

Publicitat

Per últim, també s’ha mostrat crític amb els que han criticat la decisió: “Treballeu una mica si voleu desprestigiar l’independentisme de debò”.

Et pot interessar  Nogueras critica que el PSOE només "prometi diners a Catalunya" quan hi ha eleccions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut