Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Coronas (ERC) titlla d’irresponsable a Collboni per les declaracions dels Mossos: “Amb la seguretat no s’hi juga, ja ho fa Vox”

|

- Publicitat -

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha titllat d'”irresponsable” el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, després que el socialista critiqués el Govern pel dispositiu dels Mossos d’Esquadra d’aquest estiu i afirmés que es reforçaria amb 65 agents per als 73 barris: “Jaume Collboni és un irresponsable. Amb temes com la seguretat no s’hi juga, això ja ho fa Vox o la dreta. Si no és capaç de veure que sota el seu mandat els problemes de seguretat creixen i de tot en culpa la Generalitat, el millor que pot fer és deixar pas a una altra persona al càrrec”, ha manifestat Coronas.

Interior indica que hi haurà 267 mossos més que l’estiu del 2019. “S’han de fer polítiques de seguretat i no ‘politiqueig’ amb la seguretat”, ha reblat el portaveu republicà. També ha demanat reestructurar les vacances de la Guàrdia Urbana.

Publicitat

Corona ha detallat en una roda de premsa aquest dilluns que la seva formació política preguntarà a la comissió de Presidència pel nombre d’agents amb què compta la Guàrdia Urbana aquest estiu i seguidament ha assegurat: “Partim de la base d’un 40% d’agents de vacances els mesos de juliol i agost i això no es pot corregir només amb hores extres. És evident que no n’hi ha prou. Cal resoldre aquesta mancança de manera estructural, si no serà impossible atendre els conflictes de convivència a l’espai públic”, ha advertit el regidor portaveu d’ERC, en declaracions recollides pel grup municipal.

Et pot interessar  Llibres i roses omplen de nou la Rambla de Barcelona per Sant Jordi: "És una tradició i s'hauria de fer sempre"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut