Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Continua el caos al túnel de Glòries i l’Ajuntament de Barcelona proposa solucions insuficients

|

- Publicitat -

L’Ajuntament de Barcelona instal·larà càmeres per controlar els laterals de la Gran Via i evitar infraccions, ha avançat el gerent de Mobilitat del consistori, Manuel Valdés, a Betevé. El túnel de les Glòries va registrar retencions per entrar a la ciutat aquest dilluns, el primer dia laborable de la nova infraestructura a ple rendiment, i alguns conductors van intentar esquivar-les pels laterals de la Gran Via. Fins a les 6 de la tarda, havien circulat pel nou túnel uns 25.500 vehicles dels 43.000 que fins ara entraven a Barcelona cada dia per les Glòries, ha indicat Valdés. El túnel de les Glòries va obrir aquest diumenge els carrils en sentit Llobregat mig any després d’haver posat en funcionament els que van en direcció Besòs.

El responsable de Mobilitat ha assenyalat que la intenció de reduir els carrils per als cotxes d’entrada a Barcelona és promoure l’ús del transport públic i que l’objectiu del túnel “no és generar una nova connexió, sinó soterrar la que hi havia”.

Et pot interessar  Eixample Respira porta al Síndic i al Tribunal de Comptes europeu la "inacció" de l'ajuntament contra la contaminació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut