Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[VÍDEO] Comín esclata contra Borrell a l’Eurocambra: “Ratifica el seu suport als responsables del terrorisme d’estat?”

|

- Publicitat -

L’eurodiputat de JxCat Toni Comín ha recriminat a l’Alt Representant de la UE Josep Borrell que donés suport a l’expresident Felipe González durant el cas dels GAL. “Ratifica el seu suport als responsables del terrorisme d’estat?”, li ha preguntat en un debat a l’Eurocambra sobre la política exterior de la UE i la covid-19 on ha participat el cap de la diplomàcia europea. El president del ple talla el discurs de l’eurodiputat de JxCat en considerar que l’afer no estava vinculat al tema de debat. El vicepresident del Parlament Europeu que presidia la sessió, Pedro Silva Pereira, l’ha tallat mentre parlava en considerar que l’afer no estava vinculat al tema de debat.

“Si us plau, limitis al tema del debat”, ha interpel·lat el socialista portuguès.

Publicitat

Comín ha acabat la seva intervenció alertant Borrell que la seva “credibilitat” com a Alt Representant depèn de la seva reacció a les revelacions de la CIA que constaten l’aprovació per part de Felipe González a la creació d’un grup de mercenaris.

Et pot interessar  Puigdemont avisa qui va "qüestionar" l'exili que l'opinió de l'advocat general del TJUE mostra que calia "perseverar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut