Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Comín, contundent amb les ‘fake news’ de l’estat sobre l’informe del Consell d’Europa: “Acaben de rebre una bufetada molt forta”

|

- Publicitat -

El Gobierno ha respost a l’informe del Consell d’Europa que demana l’alliberament dels presos polítics i que retirés les euroordres dels exiliats. Com no podia ser d’una altra manera, el Ministerio d’Exteriors diu que avala l’actuació de l’estat i critica el text, dient que parteix d’un prejudici. A parer del ministeri, el punt de partida del document és que als líders independentistes se’ls va jutjar per expressar les seves idees en l’exercici dels seus càrrecs, i diuen que això és fals. El comunicat també destaca que els polítics independentistes van actuar al marge de la constitució i la legalitat. De moment, l’informe el debatrà el Consell d’Europa a finals de mes.

En aquest sentit, l’eurodiputat de ple dret, Toni Comín, ha dit en una entrevista al 3/24 que el comunicat del Gobierno “no té ni solta ni volta”: “Quan fas una nota tan inconsistent, és la prova que no saps què dir perquè acabes de rebre una bufetada molt forta”, ha dit. Comín assegura que “l’estratègia de propaganda espanyola fa aigües perquè van rebent bufetades importants de manera sistemàtica”.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  El govern espanyol culpa el PP del bloqueig del català a la UE per crear "resistències polítiques" als governs populars
Publicitat

Opinió

Minut a Minut