Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Comín anuncia que no podrà ser a l’acte d’Òmnium a Elna

|

- Publicitat -

El conseller exiliat Toni Comín ha anunciat a través d’una piulada que “responsabilitats familiars indelegables” impossibiliten la seva assistència a l’acte d’Òmnium Cultural a Elna per celebrar el seu 60è aniversari, i que pretenia reunir tot el Govern legítim de Catalunya, tant presos polítics indultats com la resta d’exiliats. Comín no ha entrat en més detalls, ja que es tracta d’una qüestió personal, però assegura que hi serà “de pensament”, ha felicitat per avançat a “la gran família d’Òmnium”.

A més, en el mateix apunt de Twitter, Toni Comín s’adreça directament al represaliat Jordi Cuixart, el president de l’entitat, i li expressa tota l’alegra de veure’l lliure: “Quanta emoció, Jordi Cuixart, estimadíssim amic, de veure’t definitivament en llibertat!”. De fet, Comín no serà l’únic membre del Govern legítim que no assistirà a l’acte, però tant Junqueras com Puigdemont sí que van confirmar la seva assistència, entre altres presos represaliats.

Publicitat

Et pot interessar  Els homes joves són els més espanyolistes i favorables a protegir els símbols franquistes, segons una enquesta d'Òmnium
Publicitat

Opinió

Minut a Minut