Edició 2116

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 11 de maig del 2024
Edició 2116

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 11 de maig del 2024

Colau sotmetrà a la Junta de Portaveus si torna a col·locar el llaç groc a la façana

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, sotmetrà a la decisió de la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Barcelona si el consistori torna a col·locar a la façana de l’edifici el llaç groc en solidaritat amb els presos sobiranistes. “Si la Junta de Portaveus hi està d’acord, tornarem a posar el llaç groc a la façana de l’Ajuntament”, ha explicat el regidor de BComú Joan Subirats, en una entrevista de Catalunya Ràdio recollida per Europa Press.

El llaç groc serà un dels primers temes de debat entre els dos nous socis de govern municipal, BComú i el PSC, ja que la força de Colau va ser partidària de col·locar-lo en l’anterior mandat, mentre que els socialistes catalans no són favorables.

Publicitat

El llaç groc podria tornar a la façana ja que, a part de BComú, ERC i JxCat també són favorables i els tres sumarien la majoria en aquest assumpte.Subirats ha insistit, com va fer Colau aquest dissabte, que no són ni independentistes ni antiindependentistes, i ha precisat que “el més important no són els gestos simbòlics sinó transformar la realitat”.

El regidor de BComú, que ha explicat que serà tinent d’alcalde, també ha assegurat que l'”Ajuntament mantindrà les acusacions contra la càrregues policials de l’1 d’octubre”, les que es van produir durant la votació d’octubre de 2017.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut