Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Colau pressiona Interior per prohibir el tall a la Meridiana

|

- Publicitat -

Aquest dimecres es compliran 129 dies des que es va fer el primer tall a la Meridiana en senyal de protesta per la sentència del procés imposada als presos polítics. Un moviment, però, que no agrada a tothom, com per exemple al tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, que creu que es posa en risc la seguretat de les persones.

L’Ajuntament de Barcelona, amb Colau com a alcaldessa, també ha anat pressionant sense fer soroll, i la Guardia Urbana ja ha enviat fins a quatre informes a Interior, per exigir una modificació del tall per minimitzar-ne l’impacte. Però en l’últim reclam de l’Ajuntament ja només es demana que simplement es prohibeixi el tall, al·legant queixes de veïns i comerciants de la Meridiana.

Publicitat

De moment, Interior no preveu intervenir en les manifestacions diàries a la ciutat de Barcelona, perquè al·leguen que “el dret de manifestació és un dret fonamental especialment protegit, fins i tot per la Constitució, que només es pot restringir en casos excepcionals”.

Et pot interessar  El ple de Barcelona tomba el pressupost i Collboni anuncia una qüestió de confiança per tenir-lo aprovat el 2 de maig
Publicitat

Opinió

Minut a Minut