Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Batlle explota contra Buch i els talls a la Meridiana: “És una activitat absolutament abusiva”

|

- Publicitat -

El tinent d’alcaldia de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ha demanat al conseller d’Interior, Miquel Buch, que no autoritzi més els talls diaris de l’avinguda Meridiana i ha avisat que “no accepta lliçons del dret a manifestació”. “De lliçons les justes, és una activitat absolutament abusiva. Està perjudicant els veïns, els comerciants i els conductors. I en determinades ocasions està posant en risc la seguretat de les persones”, ha dit a TV3 després d’enviar un nou escrit a Interior i una carta al conseller demanant que s’aturin aquests talls. Buch li va respondre que s’havia de preservar el dret a manifestació. Prèviament, la Guàrdia Urbana s’havia dirigit al departament per reclamar que es condicionessin o limitessin els talls.

Segons Batlle, “el dret a la manifestació també té uns límits que el Departament d’Interior no ha volgut plantejar per les raons que sigui”. El tinent d’alcaldia creu que tallar durant 128 dies és un “abús”, i que cal acabar amb aquesta situació. També ha remarcat que qui està en primera línia és la Guàrdia Urbana, que és qui ha de garantir la mobilitat, i el ciutadà normal no entén de competències. De moment, aquests talls estan comunicats fins al 28 de febrer.

Publicitat

D’altra banda, en preguntar-li per si concorrerà a les eleccions al Parlament, Batlle s’ha limitat a dir que el seu compromís “avui” és amb l’Ajuntament de Barcelona. “Ja tindrem temps de parlar-ne”, ha afegit sobre uns comicis catalans.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut