Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Colau malinterpreta la pregunta d’una estudiant de la UPF i es nega a respondre-li

|

- Publicitat -

Ada Colau ha acudit el matí d’aquest dijous, 24 de novembre, a la Universitat Pompeu Fabra, on tenia lloc l’acte “Vermut del Diari de Barcelona”. Allà, l’alcaldessa de la ciutat ha atès preguntes dels estudiants en una xerrada semiinformal, però un petit malentès entre Colau i una alumna ha provocat que aquesta quedés profundament afectada per l’actitud de l’alcaldessa.

L’estudiant del grau de Periodisme de la UPF ha formulat una pregunta a Colau que aquesta, en un primer moment, ha malinterpretat, tot llançant una contundent resposta a la jove. La noia volia referir-se a l’evolució del vestuari de la política al llarg dels anys: “Les primeres imatges de l’Ada en el recorregut polític eren sobretot amb samarretes més reivindicatives, coses que donaven més les idees que tenia. Ara, la roba més formal reflecteix una maduració d’idees o un moderament polític?“,

Publicitat

Colau, al torn de resposta, ha lamentat la intervenció: “Em sap greu, entenc la intenció de la pregunta, però em sap greu que una dona em pregunti sobre la meva manera de vestir i no ho respondré. Sobre com em vesteixo i categoritzar com em vesteixo està fora de lloc, em vesteixo com em dona la gana, bàsicament”, ha etzibat.

L’estudiant, segons relaten els presents i recull l’ACN, ha quedat afectada en veure la reacció de Colau. Alguns dels seus companys li han donat suport i, posteriorment, una companya de la noia ha matisat la pregunta, esclarint que en cap cas volien centrar-se en la roba i en una qüestió femenina, sinó que volien vincular la vestimenta a una via més d’expressió política.

Un cop conclòs l’acte, Colau s’ha apropat a la jove, que continuava afectada, i han mantingut una conversa.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut