Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Colau lliura medalles a la Guàrdia Urbana, setmanes després que el mateix cos demanés la seva dimissió

|

- Publicitat -

Ada Colau ha reivindicat la tasca del cos policial i, en aquest sentit, ha assegurat que treballa “per garantir la convivència i evitar fets delictius”. Durant el lliurament de medalles, acte que presideix, ha expressat que la Guàrdia Urbana fa Barcelona “més humana, més amable i més segura”. No fa ni dues setmanes que el cos policial va demanar la dimissió de l’alcaldessa pel “terrorisme urbà” dels incidents que van transcórrer durant La Mercè a la plaça Espanya. Els agents van emetre un comunicat on denunciaven la desprotecció i la manca de funcionaris per fer front al desgavell.

La cerimònia de la Diada de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha comptat amb un homenatge al personal jubilat i el lliurament de medalles d’antiguitat, medalles al mèrit i plaques de reconeixement a 242 agents del cos. A banda de Colau, que ha presidit l’acte, també hi han assistit el tinent de l’alcaldia de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, i l’intendent major Pedro Velázquez.

Et pot interessar  Colau confirma l’esmena xantatge a la totalitat dels pressupostos per forçar entrar al govern de Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut