Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

Colau es pronuncia sobre la possible entrada dels comuns al govern de Collboni després del 23-J

Confia que un cop passin les eleccions generals Collboni plantejarà als comuns un pacte per entrar al govern local que estigui basat en propostes i polítiques concretes

|

- Publicitat -

La líder de BComú i exalcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha obert la porta a no entrar a formar part del govern de Jaume Collboni després de les eleccions generals del 23-J. En una entrevista a la Cadena SER, Colau ha dit que el seu paper “ha de ser secundari” perquè el més important és “defensar el contingut” d’un pacte que permeti “mantenir el màxim” de les polítiques que el seu govern ha tirat endavant en les últimes dues legislatures. “He tingut l’honor de ser vuit anys alcaldessa, ja he tingut prou càrrec, el que sí que tinc és un compromís absolut amb el projecte de ciutat que hem impulsat”, ha expressat Colau.

L’exalcaldessa ha insistit en el fet que l’acord amb el PSC i BComú també hauria d’incloure ERC per garantir un pressupost progressista. “Jo no dic qui ha d’estar dins o fora del govern, dic que l’acord amb ERC ha d’existir perquè el que no farem és entrar en un govern que després vulgui pactar els pressupostos amb Junts”, ha advertit.

Publicitat

Colau confia que un cop passin les eleccions generals Collboni plantejarà als comuns un pacte per entrar al govern local que estigui basat en propostes i polítiques concretes.

 

Et pot interessar  Colau critica que el 'lawfare' contra l'esquerra ha estat "tolerat" pel PSOE i li demana "cuidar les aliades"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut