Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Colau es penja la medalla pel fi de “les molèsties” dels talls independentistes a la Meridiana

|

- Publicitat -

Ada Colau ha celebrat que Interior hagi anunciat que posarà fi a les “molèsties” que els veïns “patien des del 2019” amb els talls de la Meridiana diaris per part d’activistes independentistes. L’alcaldessa de Barcelona no ha perdut ocasió per penjar-se la medalla i dir que l’Ajuntament feia “molts mesos” que demanava al Departament d’Interior que “posés ordre a una situació insostenible que podia derivar en mals majors”.

L’executiu català ha deixat d’autoritzar els talls diaris a partir de dissabte i ha proposat una ubicació al costat per a les protestes. Colau ha anunciat que el consistori continuarà col·laborant amb els Mossos per garantir el dret dels manifestants “però també el de milers de famílies treballadores a accedir a les seves cases i al seu lloc de treball”.

Publicitat

“Garantir el dret a la manifestació ha de ser compatible amb els drets fonamentals de milers de veïns que no tenen cap culpa del que denuncien els manifestants i que són avui dia els principals perjudicats”, ha subratllat Colau.

Interior ha explicat que la decisió s’ha pres per fer compatible el dret a la manifestació amb el dels veïns a no patir molèsties. Els talls de la Meridiana, una de les principals entrades i sortides de Barcelona, es produeixen fa més de dos anys com a protesta per la sentència del Supremo sobre l’1-O.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut