Dimecres, 27 de gener de 2021 - Edició 916
La República

Colau, denunciada per “posar a dit” dos alts càrrecs de l’AMB

El Col·legi de Secrtaris, Interventros i Tresorers (CISTAL) ha presentat dos recursos pel nou nomenament de dos càrrecs de l’AMB: el secretari i l’interventor. El grup al·lega que l’elecció que […]

Marina Almansa
Marina Almansa 28/03/2019
Ada Colau, alcaldessa de Barcelona

El Col·legi de Secrtaris, Interventros i Tresorers (CISTAL) ha presentat dos recursos pel nou nomenament de dos càrrecs de l’AMB: el secretari i l’interventor. El grup al·lega que l’elecció que ha pres la direcció, encapçalada per l’alcaldessa Ada Colau, obeeix a “una decisió política” i també renega que sigui aquesta administració qui imposi els càrrecs.

Segons publica La Vanguardia, el col·legi creu que han de ser “mèrits i capacitats dels candidats” el que es faci servir per nomenar els llocs de responsabilitat. Per la seva banda, l’equip de Colau ha defensat que l’ens disposa de la “lliure elecció” per decidir aquests càrrecs i, afegeix, “han estat aprovats per la direcció de l’administració local i de la Generalitat”. Tot i això, la resposta no satisfà al col·legi, que han lamentat que l’Ajuntament “no entén la gravetat dels fets”.

Relacionats