Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Colau creu que Alamany ha d’abandonar l’escó de CatComú al Parlament “per coherència i per reforçar el seu nou projecte”

L'encara diputada al Parlament té previst mantenir l'escó i convertir Sobiranistes en un partit

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha manifestat després que la diputada dels comuns, Elisenda Alamany, fes públic aquest dimecres que abandona el grup parlamentari de Catalunya en Comú però que conserva el seu escó. L’alcaldessa i una de les dirigents de l’executiva de la formació política creu que Alamany hauria d’abandonar la posició “per coherència i per a reforçar el seu nou projecte”, Sobiranistes, que recentment s’ha conegut que la plataforma esdevindrà un nou partit amb la intenció “refundar el projecte dels comuns sense ICV”, tal com avança el diari ‘Nació Digital’.

Tot i això, Colau nega discrepàncies ideològiques però lamenta que Alamany no s’hagi dirigit al grup personalment per traslladar-los la decisió. Aquest dimecres és previst que l’encara diputada comparegui per explicar la seva decisió però, a hores d’ara, Alamany té previst mantenir l’escó al Parlament i compaginar-ho amb l’agenda de Sobiranistes.

Publicitat

 

 

 

 

 

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut