Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Ciutadans carrega ara contra Puigneró i demanen que se li retirin les competències

|

- Publicitat -

Cs ha registrat una proposta de resolució en el Parlament perquè es retirin les competències assignades en funció pública al conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, per la “la ineficàcia del conseller per aconseguir acords i la seva falta d’interès en els drets laborals”.

En un comunicat aquest diumenge, el partit ha mantingut que aquesta petició respon a les necessitats i reivindicacions dels treballadors públics dependents de la Generalitat.

Publicitat

En aquest àmbit, veuen necessari “millorar la interlocució amb sindicats, revertir les retallades laborals dels últims anys i que es reconegui la tasca dels treballadors públics, que tant estan fent durant la crisi”.

Han exigit lideratges “a l’altura” d’aquests empleats, que siguin capaços de cercar consensos i d’escoltar les seves reivindicacions a través dels sindicats.

I han recordat que han complert amb la seva tasca en condicions que en moltes ocasions han estat precàries, però que “han aconseguit mantenir l’estat del benestar malgrat les retallades i la falta d’interès en aquest assumpte per part del Govern”.

Et pot interessar  Cs continua desinflant-se: Anna Grau tanca la seva etapa com a diputada i no es presentarà el 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut