Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

Ciutadans carrega ara contra Puigneró i demanen que se li retirin les competències

Els taronges acusen el conseller de ser “ineficaç” per aconseguir acords i de “la seva falta d’interès en els drets laborals

Agències 31/05/2020

Cs ha registrat una proposta de resolució en el Parlament perquè es retirin les competències assignades en funció pública al conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, per la “la ineficàcia del conseller per aconseguir acords i la seva falta d’interès en els drets laborals”.

En un comunicat aquest diumenge, el partit ha mantingut que aquesta petició respon a les necessitats i reivindicacions dels treballadors públics dependents de la Generalitat.

En aquest àmbit, veuen necessari “millorar la interlocució amb sindicats, revertir les retallades laborals dels últims anys i que es reconegui la tasca dels treballadors públics, que tant estan fent durant la crisi”.

Han exigit lideratges “a l’altura” d’aquests empleats, que siguin capaços de cercar consensos i d’escoltar les seves reivindicacions a través dels sindicats.

I han recordat que han complert amb la seva tasca en condicions que en moltes ocasions han estat precàries, però que “han aconseguit mantenir l’estat del benestar malgrat les retallades i la falta d’interès en aquest assumpte per part del Govern”.