Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Ciudadanos, al pou: Centenars de càrrecs no assisteixen a l’acte “obligatori” d’Arrimadas

L’intent de potenciar la imatge de Juan Marín per la seva candidatura a Andalusia va ser un fracàs que torna a fer augurar l’extinció del partit

Redacció 15/09/2021
Pla curt de la presidenta de Cs, Inés Arrimadas, durant l'acte de celebració dels 15 anys del partit, el 10 de juliol del 2021. (Horitzontal)

La desaparició de Ciudadanos es va acostant al seu final, però no es pot dir que el partit d’Arrimadas no ho estigui intentant. Això sí, sense èxit. Aquest dimarts, 500 càrrecs i assessors estaven citats a un acte a Sevilla on es pretenia rellançar la candidatura del vicepresident d’Andalusia, Juan Marín. Però per sorpresa, o no, d’Arrimadas, només la meitat dels citats van acudir a la cita que, tal com informa VozPópuli, era “obligatòria”.

La punxada no va fer, però, que l’acte no es dugués a terme. El digital mostra com hi havia molts seients buits, i no precisament per la distància que s’ha de mantenir pel coronavirus. També han tingut accés al missatge de la invitació a l’acte que van rebre els càrrecs del partit, remarcant que la presència era “obligatòria”. Per tant, una nova mostra de l’època desastrosa que està vivint el partit, que ni tan sols demostra poder de convocatòria per motivar els seus militants, i que va perdent membres cada dia que passa.