Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Cinc persones han mort a l’Aeroport de Kabul presumptament a causa d’un tiroteig

|

- Publicitat -

El periodista Sergi Maraña ha fet una piulada en què ha explicat un increment en la tensió a l’Afganistan. Maraña ha explicat que hi ha hagut un tiroteig a l’Aeroport de Kabul, tal com afirma l’agència Reuters. No obstant això, posteriorment s’ha pogut conèixer que les 5 persones que han mort ha estat a causa de diversos motius. Entre els quals no es descarta el tiroteig.

Segons s’afirma en la piulada, les tropes d’Estats Units haurien obert foc tot i que segons altres fonts, les tropes americanes només haurien disparat els trets a l’aire per cridar a l’ordre a la multitud. En la darrera hora s’havien observat moments d’angoixa i pànic a l’Aeroport, en què moltes persones intentaven pujar a l’avió. Tal com ha mencionat el periodista, a causa del fet que els talibans “ja tenen el control absolut del país”.

Publicitat

D’altra banda, altres fonts d’informació apunten que a l’Aeroport de Kabul podrien haver caigut des d’un dels avions quan s’enlairaven. S’ha pressuposat que les persones, per aconseguir exiliar-se d’Afganistan, s’haurien aferrat a l’exterior de l’avió des de la pista d’aterratge i en enlairar-se haurien caigut.

Finalment, les estampides multitudinàries també podrien haver causat la mort d’alguna d’aquestes 5 persones.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut