Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

CCOO i UGT reprodueixen el discurs PSOE-Podemos per fer xantatge a ERC amb la reforma laboral

|

- Publicitat -

Les cúpules de CCOO i UGT s’han reunit a Barcelona per tancar files al voltant de la reforma laboral, que es votarà el 3 de febrer al Congrés dels Diputats. Els sindicats espanyols han avisat que és “molt important” que el decret llei s’avali per una majoria àmplia perquè es tracta de la “mesura estrella” de la legislatura.

Alineant-se amb el discurs PSOE-Podemos una vegada més, Pepe Álvarez, secretari general d’UGT, fa xantatge a ERC i adverteix que no convalidar el decret llei “és el mateix que votar a favor de la legislació del PP”. En la mateixa línia, el secretari general de CCOO, Unai Sordo, ha augurat que la tramitació de la llei pot acabar com “el rosari de l’aurora”. Cal recordar que la promesa d’una derogació ha acabat amb una reforma descafeïnada que no desagrada ni al PP ni a la CEOE.

Publicitat

Per la seva banda, el sindicalisme alternatiu titlla d'”operació de maquillatge” la reforma i criden la classe treballadora a mobilitzar-se “com a primer pas en la recuperació dels drets robats” a les protestes convocades el 29 de gener arreu de Catalunya.

Et pot interessar  El Govern aprova la seva proposta perquè les pistes del Prat siguin independents quatre hores al dia a l’estiu
Publicitat

Opinió

Minut a Minut