Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Casado s’inventa que la regulació del preu del lloguer s’aplicarà a propietaris d’un sol pis

|

- Publicitat -

Nova relliscada del líder dels populars. “Si tu tens un pis amb una hipoteca, perquè has estalviat tota la vida per deixar-li al teu fill, el Gobierno no ha de dir-te a quin preu pots llogar-lo”, argumentava. El que sembla ignorar Casado és que la limitació dels preus de lloguer té limitacions: només es pot aplicar en zones on les rendes s’hagin disparat i en propietaris que siguin persones jurídiques, és a dir, empreses i societats que acumulin més de 10 pisos.

Segons Casado, és una llei “comunista” que “expropia” les propietats privades dels ciutadans, que genera “inseguretat jurídica” i que afecta la “llibertat individual i la propietat privada”. El gobierno de Sánchez, ha dit, actua amb un “intervencionisme suïcida” perquè “al final la gent no posarà pisos a lloguer i el preu augmentarà”.

Publicitat

Respecte a les ajudes, ha afirmat que “són menys que les que planteja el PP” que quan va governar, entre 2013 i 2016, va posar “2.500 milions d’euros d’ajudes al lloguer”. “Ara el que han anunciat és que seran entre 600 i 800 milions”, ha dit. “No és una qüestió de donar ajudes, que acaben augmentant el preu del lloguer, sinó de donar seguretat perquè els inversors vinguin i els joves tingui feina”, ha dit.

Segons Casado, el PP és partidari que tothom faci “el que li dona la gana amb el que és seu” i també amb el pis, i per tant “no s’aplicarà” a les comunitats autònomes on governen els populars. “Ho portarem al Tribunal Constitucional”, ha dit, perquè “Sánchez és ostatge dels seus socis radicals de Podem, ERC i Bildu”.

Et pot interessar  ERC, Junts i el PSOE acusen el PP de fer un ús partidista del Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut