Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Casado aprofita la seva visita a Barcelona per insultar Torra

El president del PP ha acompanyat el nou candidat per a les municipals de Barcelona, Jose Bou

|

- Publicitat -

El president del PP, Pablo Casado, ha viatjat fins a Barcelona aquest diumenge per presidir un acte de partit i avalar la candidatura de l’empresari Jose Bou per a les eleccions municipals. Durant la seva intervenció, Casado ha titllat aquest diumenge el president de la Generalitat, Quim Torra, de “desequilibrat” pels seus polèmics articles i per haver “anhelat” la via eslovena a Catalunya. “No és un insult. Se l’ha de cessar ja”, ha reclamat el líder dels popular en un acte a Barcelona per ungir els candidats del PPC a les quatre capitals catalanes. De fet, Casado ha vingut també per a presentar i avalar la nova candidatura del PP a Barcelona per a les municipals, Jose Bou.

Casado vol que, si finalment hi ha una reunió entre el president del Gobierno, Pedro Sánchez, i el cap de l’executiu aquest divendres 21-D –ha qualificat la trobada d'”indecent”-, Sánchez traslladi a Torra “com i quan” aplicarà el 155 a Catalunya. “Li ha de dir en quin moment s’aplicarà la legalitat, es prendrà el control dels Mossos i se’l cessarà de forma fulminant”, ha sentenciat.

Publicitat

La marxa per a les municipals

El president dels populars, en la seva intervenció de l’acte d’aquest diumenge, ha dit que a partir de les municipals, el “km 0” i la “punta de compàs” per ampliar el seu projecte davant de l’independentisme i el populisme han de ser els referents per entomar el repte unionista. “Hi ha un partit que va a per totes a Barcelona, que vol parlar de la Barcelona punta de compàs de Catalunya i Espanya però que també respecta el votant i li parlarà de les seves demandes, del dia a dia”, ha assegurat en avalar la candidatura de Josep Bou a l’alcaldia de Barcelona.
L’empresari, que relleva al capdavant de la llista Alberto Fernández Díaz, s’ha compromès a retirar el llaç groc de la façana de l’ajuntament si és alcalde “fent ràpel” i ha parlat sobre pactes. És en aquest context que ha instat a la reflexió a Jaume Collboni, Miquel Iceta i Pedro Sánchez. “A qui voleu d’alcalde, Ernest Maragall o a mi? Penseu-vos-ho; ho tinc claríssim, votaria mil vegades més un socialista que un separatista”, ha conclòs.
Publicitat

Opinió

Minut a Minut