Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Carrizosa carrega amb ràbia contra l’independentisme dient que “s’estan rearmant per trencar Espanya”

|

- Publicitat -

El líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha afirmat aquest dissabte que l’anunci del president de la Generalitat, Quim Torra, d’una propera convocatòria d’eleccions és “una cortina de fum per afermar-se en el càrrec”.

Durant una visita a la fira de la Candelera de Molins de Rei (Barcelona), Carrizosa ha afirmat que “els partits independentistes s’estan rearmant i marquen els temps per determinar el millor moment per trencar Espanya”, recull un comunicat de Cs.

Publicitat

També ha demanat al president del Govern central, Pedro Sánchez, que si Torra persisteix a voler ser president “apliqui la Constitució i convoqui eleccions”, i li ha retret la seva decisió de reunir-se amb el president de la Generalitat i que no ho faci amb el seu partit.

“Cs farà tot el que políticament estigui a les seves mans i tot el que jurídicament calgui per evitar que Torra continuï en l’escó”, ha advertit.

Sobre la proposta de la líder de Cs, Inés Arrimadas, d’un pacte entre forces constitucionalistes, Carrizosa ha dit que té “cent per cent ADN Cs, una prolongació de la ‘via Arrimadas’ dels 221 escons”.

Et pot interessar  Carrizosa, proclamat el cap de llista de Ciutadans a les eleccions del 12-M després de ser l'únic candidat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut