Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Ester Capella, sobre les declaracions de Casado: “Només es pot dir des de la ignorància, la venjança i l’odi”

La consellera de justícia nega que els presos polítics tinguin tracte de favor i rebin més visites

|

- Publicitat -

La consellera de justícia del govern de Catalunya, Ester Capella, ha desmentit les declaracions incendiàries del president del PP, Pablo Casado, i ha afegit que “només es pot dir des de la ignorància, la venjança i l’odi”. Capella creu que aquest tipus de discurs pretén generar un marc mental, diu, perquè la ciutadania es pensi que a Catalunya “fem coses que no es poden fer, com passa amb la violència”.

El president popular va subratllar en un discurs que a Catalunya no s’hi podia viure perquè la llengua espanyola era perseguida. Capella, sobre una possible denúncia a Casado per part del govern afirma que “no li hem de donar veu” i creu que s’ha de desmentir “amb fets”.

Publicitat

En una entrevista a El Món de Rac1, la consellera també ha negat rotundament que els presos polítics de Lledoners tinguin un tracte de favor respecte els altres usuaris i alerta que “ens hauríem de plantejar com pot ser que persones que estan en presó preventiva tinguin un règim com si estiguessin condemnats”, però desmenteix que els presos polítics rebin més visites: “Les autoritats tenen dret a anar-hi. Ho diu el reglament penitenciari: tenen el dret i l’obligació d’acudir als centres penitenciaris i entrevistar-se amb qualsveol pres.”

Et pot interessar  L’exdiputat del PP menorquí Juan Carlos Grau, condemnat per distribuir pornografia infantil
Publicitat

Opinió

Minut a Minut