Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Caos després de la loteria espanyola de Nadal: Els nens van cometre 56 errors cantant els números

|

- Publicitat -

La loteria nacional de l’estat espanyol d’aquest any ha resultat estar envoltada de polèmica per la manca de preparació dels nens del Colegio San Ildefonso, que van llegir malament molts dels números que sortien premiats durant l’esdeveniment anual del 22 de desembre. Anys anteriors ja hi havia hagut polèmica amb un dels encarregats de barrejar el bombo amb les boles premiades, i aquest any el desgavell ha vingut a posteriori.

Publicitat

En total, es tracta de 56 errors cantant els números premiats, que després no apareixien al llistat oficial de premis. Tots els reclamants d’aquests premis s’haurien quedat sense cobrar fins a 10 milions d’euros. Qui va començar el serial va ser un empresari de Rubí, que havia comprat 52 dècims del número 59395. Qui està reclamant aquests errors ara és l’advocada Olga Majoral, que explica que a partir de fer-se un cas mediàtic, se’n van anar sumant d’altres.

L’advocada ja ha presentat una reclamació administrativa davant de Loteries i Apostes de l’Estat amb tots els errors, però preveu que no l’acceptaran i el cas arribarà als jutjats.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut