Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

Campanya del PPC per perseguir el català atacant la Plataforma per la Llengua

Els populars posen en dubte que la Plataforma per la Llengua tingui el permís dels pares per realitzar un estudi a les escoles

Agències 21/09/2021
Pla mitjà de la portaveu de Cs, Lorena Roldán, amb el president del PPC, Alejandro Fernández, en una reunió al Parlament el 3 d'octubre del 2019 (horitzontal)

La diputada del PPC Lorena Roldán ha sol·licitat documentació al Parlament per saber si Plataforma per la Llengua està fent un estudi als patis dels instituts públics amb el consentiment dels pares. Segons ha explicat la formació, el PPC ha demanat una còpia amb el consentiment firmat pels alumnes “que han estat observats en horari lectiu en centres educatius de Valls” per l’elaboració de l’informe ‘Estudi sociolingüístic als patis dels instituts públics. Roldán també ha reclamat veure les autoritzacions de les famílies i els tutors legals dels alumnes per participar de l’estudi. També han preguntat al Govern si coneix els sociolingüistes que elaboren l’informe de Plataforma per la Llengua, qui són i a quin grup d’investigació treballen.