Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Calbot de Torra a Batlle i les seves excuses contra els independentistes per amagar la pèssima gestió per La Mercè

|

- Publicitat -

L’unionisme més ranci de l’Ajuntament de Barcelona ja no sap què fer per evitar l’autocrítica després de la situació descontrolada que ha viscut la ciutat durant la Festa Major de La Mercè, amb macrobotellades diàries que han embrutat més que mai la ciutat. El tinent d’alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament, Albert Batlle, ha preferit culpar en part als independentistes del caos viscut, i ha atacat directament al president Aragonès per “ajudar a tallar una artèria de la ciutat” durant la manifestació d’aquest cap de setmana.

En aquest sentit, el president inhabilitat Puigdemont ha sortit en defensa de l’independentisme en una piulada on titlla d'”excuses” les paraules de Batlle: “Per centrifugar la vostra incompetència absoluta, busqueu altres excuses”, ha dit Torra, avergonyit de pensar que Batlle va formar part d’un Govern de la Generalitat. Amb tot, el president ha expressat la voluntat de manifestar-se “les vegades que calguin per a la independència de Catalunya”.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  Un acusat de robar una bossa de mà d'una estrebada a Girona, absolt perquè no van fer que la víctima l'identifiqués
Publicitat

Opinió

Minut a Minut