Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Calbot de Fachín a Albiach: “Són incompatibles amb Junts però no amb el PSOE que empresona rapers i protegeix la monarquia”

|

- Publicitat -

Albano-Dante Fachín, fart de les incoherències i la doble moral dels comuns, ha publicat un tuit en resposta a la demagògia de la cap de llista d’En Comú Podem que insisteix en un govern amb el PSC i ERC i en el qual declara que “som incompatibles amb Junts, a qui li sobra mig país”. Davant d’això Fachín ha estat contundent: “Són incompatibles amb Junts però no són incompatibles amb el PSOE que empresona rapers i protegeix la monarquia. Quina vergonya”. Un calbot amb totes les lletres. I després que Jaume Asens anunciés que Unidas Podemos registrarà una petició d’indult per a Pablo Hasél i prometent que reformaran el Codi Penal per despenalitzar delictes com els que han portat el raper lleidatà a la presó, Fachín ha tornat a piular: “Em sembla perfecte. Em falta una dada molt i molt important que hauria d’haver estat comunicada en aquesta compareixença. Què farà Podemos en el cas que el PSOE s’hi negui? Ho dic perquè ja s’hi ha negat moltes vegades. Sense aquesta info, l’anunci té molt poc valor”.

Publicitat

Et pot interessar  Els comuns creuen que poden "anar a més" i "millorar els resultats" el 12-M i confien en un govern "progressista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut