Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

Cal espanyolitzar el cel de Lleida?

Com és possible realitzar una festa nacional espanyola en un dels pocs aeroports propietat de la Generalitat de Catalunya ?

|

- Publicitat -

Omplir el cel lleidatà de banderes espanyoles

Publicitat

La Festa al Cel 2018 ha tancat la segona edició a l’aeroport de Lleida-Alguaire amb èxit de públic. Més de 24.000 persones han passat per la infraestructura lleidatana, quan en la passada edició en van ser 14.000. La resposta del públic ha estat molt positiva, segons els membres de l’organització, tenint en compte la varietat d’activitats a terra per a tota la família i els accessos a l’aeroport i del pàrquing.

 

Disfressar un suposat interès català per espanyolitzar el cel lleidatà

L’organització de l’esdeveniment ja ha confirmat que comencen a treballar en la propera edició que serà els dies 21 i 22 de setembre de 2019. L’objectiu de la Festa al Cel és apropar el món de l’aviació a tothom per fomentar vocacions aeronàutiques.

Més de vuit hores d’exhibicions dels millors pilots de tot el món, combinat amb una variada oferta d’activitats a terra han fet que el públic omplís tota la zona destinada a aparcament al voltant de l’aeroport, i fins i tot totes les vies i els turons que envolten la zona d’exhibició.

Un dels objectius de la Festa al Cel és reclamar la importància que va tenir Catalunya en els inicis de l’aviació, sent bressol i pol industrial de l’aeronàutica a tota Espanya.

 

 

Et pot interessar  Larrosa trasllada a Aragonès que Lleida necessita un "tracte diferencial" i ha d'avançar en temes de capitalitat
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió