Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Bufa de Rahola a Coscubiela per “rentar la cara a l’estat” davant la negativa de demanar hidroavions a França

Coscubiela titllava Borràs de generar “odi entre la ciutadania” per criticar que Espanya ha impedit que hidroavions francesos ajudessin a apagar el foc de Llançà

Àlex Huguet
Àlex Huguet 19/07/2021

La hipocresia de Joan Coscubiela ha tornat a encendre l’independentisme de Twitter. Davant l’absurda crítica de l’exlíder dels comuns a Laura Borràs per criticar que Espanya hagi descartat demanar mitjans d’ajuda a França per apagar el foc que ha cremat a Llançà aquest cap de setmana. Borràs va associar que aquest fet amb una necessitat més per ser un país independent, i Coscubiela li va dir que “es comporta de manera indigna pe lloc que ocupa”, i la va acusar de “generar odi entre la ciutadania”.

En aquest sentit, Coscubiela ha rebut clatellots a tort i a dret per part de molts usuaris de la xarxa, entre ells Pilar Rahola, la qual li ha etzibat que és “sospitós habitual rentant la cara a l’estat. Aquí un molt esforçat”, i ha remarcat que, efectivament “Espanya ha impedit que dos hidroavions francesos lluitessin contra el foc de Llançà”, i el motiu, per Rahola, és clar: “No som un estat, i el que patim treballa en contra nostra”.