Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Budó anuncia que el Govern serà “diligent” per alliberar Junqueras si ho decideix el Suprem

|

- Publicitat -

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha anunciat que el Govern està preparant, per indicació del President Quim Torra, l’alliberament del líder d’ERC, Oriol Junqueras, de la presó de Lledoners (Barcelona) per poder exercir com eurodiputat quan es pronunciï el Tribunal Suprem i ha assegurat que l’Executiu serà “diligent per aconseguir-ho”.

Després del Consell Executiu, Budó ha assegurat que el Govern espera que el Tribunal suprem acati la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea i que el pronunciament del Suprem permeti a Junqueras anar a Estrasburg dilluns vinent.

Publicitat

A més, Budó afirma que “si hi ha un altre mecanisme que garanteixi aquest Govern treballar en aquest sentit, serà diligent”, tot i que no ha concretat en quin mecanisme podria ser i ha afegit que aquest possible mecanisme haurà de determinar-lo la defensa de Junqueras.

Et pot interessar  El Govern aprova la seva proposta perquè les pistes del Prat siguin independents quatre hores al dia a l’estiu
Publicitat

Opinió

Minut a Minut