Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Boye se’n fot de la hipocresia d’Abascal durant el seu discurs al Congreso

|

- Publicitat -

El president de Vox, Santiago Abascal, ha carregat durament aquest dijous contra la gestió pels efectes del coronavirus del Gobierno, a qui ha demanat la seva dimissió. “Espanya pot sortir enfortida d’aquesta crisi però perquè això passi, pagui les nòmines i marxi”, ha assegurat Abascal des del Congrés de Diputats en el debat per a la convalidació del decret de la segona pròrroga de l’estat d’alarma. Segons el màxim dirigent de VOX, amb 75.000 milions d’euros per pagar les nòmines a treballadors i autònoms de març, abril i juny “a qui el govern ha prohibit treballar” i 10.000 MEUR per compensar els empleats dels serveis essencials seria suficient per lluitar contra a crisi econòmica derivada del Covid 19.

Abascal també ha explicat que el seu grup proposa un “estat d’alarma alternatiu” amb deu mesures que, entre d’altres, preveuen allargar el confinament, la supressió d’impostos i les quotes d’autònoms, la realització de testos massius i la ciberlocalització voluntària per part de les autoritats sanitàries però no polítiques, segons ha precisat; a més de la prohibició de les operacions a curt a la borsa perquè els “voltors no apostin” contra l’economia espanyola, la cancel·lació de subvencions a partits, sindicats i patronals i “a pressionar la UE sense renunciar a acords bilaterals.

Publicitat

Després d’aquest acte d’hipocresia, l’advocat Gonzalo Boye ha criticat el líder d’extrema dreta perquè “intenta empatitzar amb autònoms, pymes i treballadors en general quan ell sempre ha viscut dels diners públics“.

Et pot interessar  Puigdemont, disposat a tornar a Catalunya i ser president, segons Gonzalo Boye
Publicitat

Opinió

Minut a Minut