Dijous, 13 de maig de 2021 - Edició 1022
La República

Boye després que Toni Cantó quedi fora de les llistes del PP: “La més contenta amb la sentència és Ayuso”

L’advocat de Puigdemont alerta que encara no se sap quina és la identitat dels catedràtics de la Junta Electoral de Madrid que van avalar la participació de Cantó

Redacció
Redacció 11/04/2021
L'advocat Gonzalo Boye en declaracions a l'ACN després de la vista al TGUE pel recurs de l'ANC i el CpR contra la denegació de la iniciativa ciutadana europea, a Luxemburg el 10 de desembre del 2020. (Horitzontal)

Gonzalo Boye ha celebrat que l’exdiputat de Ciudadanos, Toni Cantó, s’hagi quedat fora de les llistes del PP de Díaz Ayuso. L’advocat de Puigdemont ha estat ben entretingut la tarda d’aquest diumenge al seu compte de Twitter, on ha fet diversos comentaris contra aquesta resolució judicial que contradiu el que en un principi havia decidit la Junta Electoral de Madrid avalant la participació de Cantó al PP de la Comunitat de Madrid.

Per una banda, Gonzalo Boye se’n fot de l’exdiputat taronja repiulant les seves queixes cap al PSOE i mantenint el seu compromís amb “la llibertat”. Per acabar-ho d’adobar, l’advocat també ha dit que “el seu TL ha quedat antiquat”, en referència a les últimes publicacions de Cantó a Twitter, fent campanya pels populars.

D’altra banda, i en un to més seriós, Boye ha alertat que “seguim sense saber la identitat dels catedràtics que formen part de la Junta Electoral de Madrid”, que al cap i a la fi van ser els que van acceptar que Cantó i Agustín Conde formessin part del PP d’Ayuso per les eleccions autonòmiques, i també ha assegurat que al final “la més contenta amb la sentència és la mateixa Ayuso”.