Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Bou responsabilitza Colau dels atemptats del 17-A a Barcelona

|

- Publicitat -

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, cada dia la diu més grossa. Aquest divendres ha responsabilitzat l’alcaldessa Ada Colau dels atemptats del 17-A a Barcelona. L’unionista assegura que “si la Guàrdia Urbana hagués portat armes llargues no haguera ocorregut”. En una entrevista a Catalunya Ràdio, preguntat directament per si responsabilitza l’alcaldessa del tràgic succés, Bou ho ha afirmat i ha afegit que “la GUB i Colau estava avisada i sabia que podia passar alguna bestiesa” i no va posar “els bolardos” prèviament.

L’entrevista ha coincidit amb la publicació de nova informació sobre la seva suposada afiliació a Fuerza Nueva publicada al ‘Tot Barcelona’. El digital ha publicat la butlleta d’inscripció de Bou a Fuerza Nueva, una nova prova de la vinculació del candidat del PPC al partit de Blas Piñar, on apareix la seva fotografia, el seu DNI i la seva assignatura. Davant d’aquesta nova informació, el candidat popular ho torna a negar rotundament: “Això és totalment falsificat”, ha sentenciat. “Busquen una cosa que és negativa, dictatorial, que no agrada i et col·loquen allà”, ha afegit. El popular insisteix que de jove va formar part de la “la brigada paracaigudista”. I és precisament un dels temes candents que l’alcaldable posa sobre la taula constantment: vol retornar el cos militar a la ciutat i posar càmeres de vigilància als carrers. “Que el Raval es pacifiqui”, ha afirmat.

Publicitat

Reiteració en pactes

“Tot el que sigui dividir no m’agrada”. Josep Bou ha tornat a carregar contra “el procés” perquè hi ha “enfrontament a ratos i a trossos”. L’alcaldable ha reiterat que “si no puc ser alcalde pactaré amb Valls i Collboni”. Tot i això ha insistit en no titllar el partit de Vox com a “extrema dreta” perquè és “dreta pura” i el PP, en canvi, és “centre”, encara que el seu líder, Pablo Casado, titlli el partit neofeixista d’extrema dreta després de la patacada del 28-A.

Et pot interessar  VIDEO | Una dona ridiculitza Zaplana a l'entrada del jutjat: "Fes la cua!"

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut