Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Bou (PP) demana ara retirar llaços grocs dels carrers de Barcelona

El candidat ha anunciat que ell mateix cridarà els serveis municipals perquè treguin els llaços si l'alcaldessa no ordena la seva retirada

|

- Publicitat -

El candidat del PP a l’Alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha demanat a l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, que retiri els llaços grocs penjats en el cablejat elèctric dels carrers Sant Honorat, Paradís, Arlet, Salomó Ben Andret, Hospital o Sant Pau, en el districte de Ciutat Vella.

En un comunicat aquest dilluns, el candidat ha anunciat que ell mateix cridarà els serveis municipals perquè treguin els llaços si l’alcaldessa no ordena la seva retirada en les properes 48 hores, per garantir “la neutralitat a l’espai públic”.

Publicitat

Per a Bou, el fet que el consistori no hagi ordenat la retirada dels llaços enganxats al cablejat dels carrers “demostra el passotisme i inacció del govern de Colau enfront del separatisme”.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut