Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Bou (PP) admet que el cartipàs del govern Colau-Collboni li agrada

|

- Publicitat -

El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha reconegut aquest dijous que el cartipàs del govern de Barcelona li agrada bastant perquè “un partit controlarà l’altre”. “Ho tenen bastant arreglat”, ha dit en declaracions a Rac 1, on ha afegit que li sembla “perfecte” el nomenament d’Albert Batlle com a tinent d’alcaldia de Seguretat. Al seu parer, ha estat un “encert” i ha estès la mà per col·laborar en la millora de la seguretat. En general, ha opinat que cal deixar que el govern comenci a actuar. “Hi ha coses en què coincidirem i si és així els donarem suport. Per exemple, els pressupostos”, ha apuntat. Bou ha explicat que ell ha arribat a votar Cs, però ha indicat que ara no seria candidat seu. Ha assenyalat que dos partits li van proposar entrar en política fa uns anys, però llavors va dir que no.

També ha indicat que es mantindrà com a regidor, però creu que Manuel Valls “es planteja altres coses”. Sobre els resultats de Cs a les municipals, ha constatat que “van quedar curts amb ganes”. “No és un fracàs, però tothom pensava que en trauria més”, ha conclòs.

Et pot interessar  El PP allarga artificialment l'amnistia: es nega a sotmetre-la al ple del Senat del 7 i 8 de maig i podria esperar al 14
Publicitat

Opinió

Minut a Minut