Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Bou culpa Colau de convertir Barcelona en “un parc temàtic d’okupes”

El candidat del PP proposa crear una eina per rebre denúncies anònimes i que la Guardia Urbana actuï "immediatament"

|

- Publicitat -

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha reclamat aquest diumenge que la capital catalana “deixi de ser el parc temàtic dels ocupes” com a conseqüència de la gestió de l’alcaldessa Ada Colau. Segons informa el partit en nota de premsa, el candidat a demanat que la ciutat no sigui “tolerant” amb les ocupacions i ha proposat crear una eina perquè els veïns i els comerciants puguin denunciar-ne alertant, de forma anònima, la Guàrdia Urbana i els serveis socials perquè actuïn de forma “immediata”. Durant una vista al barri de Gràcia, Bou ha dit que els ocupes “generen problemes” tant als propietaris com als veïns i ha criticat “en la majoria de casos es tracta de màfies que exploten a persones vulnerables”.

El candidat popular ha recordat la proposta de llei que el PP vol portar al Congrés per agilitzar les desocupacions en un termini de fins a 24 hores. “Aquesta mesura contundent permetria acabar amb les ocupacions a Barcelona i amb el suport que reben del govern d’Ada Colau”, ha sostingut. De fet, Bou ha apuntat que com que “Colau va ser ocupa, actua a favor de la ocupació il·legal”.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut