Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Bou assegura que les dones són més “simpàtiques” i els homes tenen més “enginy”

“Això és així perquè s’ho han guanyat. Perquè les dones tenen coses que ens superen, als homes, com el saber, el tracte en la venda..", ha seguit l'alcaldable del PP per Barcelona en un acte del 8-M

|

- Publicitat -

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha posat de relleu la “simpatia” i la “capacitat d’administració” de les dones davant la “bravura i enginy” dels homes en un acte reivindicatiu del 8M. Davant prop d’un centenar de persones reunides per l’entitat Mujeres en Igualdad, Bou ha fet bandera de la plantilla de l’empresa de fleques que dirigeix, tot destacant que un 80% són dones. “Això és així perquè s’ho han guanyat. Perquè les dones tenen coses que ens superen, als homes, com el saber, el tracte en la venda…en fi, són més simpàtiques”, ha assegurat, despertant rialles tímides entre els assistents. Al mateix temps, l’alcaldable popular ha sortit en defensa de l’equiparació salarial, que ha demanat “allunyar de plantejaments ideològics”.

Josep Bou ha volgut demostrar el seu suport a la capacitat de treball de les dones fent constants al•lusions a la seva companyia, on ha remarcat que el “100%” dels alts càrrecs els ocupen elles. “Abans hi havia homes, però quan les vam contractar van demostrar tot el que valien i al final han arribat al zenit de la companyia”, ha subratllat, definint les dones com “l’alegria” de l’empresa.

Publicitat

Bou s’ha mostrat crític amb la regulació de l’Ajuntament de Barcelona amb què el consistori es compromet a contractar empreses que garanteixin la paritat de gènere a la seva plantilla, i ho ha titllat de “populisme”. En aquest sentit, el cap de llista del PP s’ha compromès a “arrencar” aquest tarannà polític si és el pròxim alcalde de la ciutat, assegurant que ell serà “pragmàtic”, i ha destacat la capacitat d’administrar-se que tenen les dones com a qualitat per tenir-les en compte a l’hora de contractar-les.

Et pot interessar  L'Assemblea 8M crida a "desbordar els carrers" per denunciar la precarietat laboral, de violència i de drets

“Potser els homes tenim més enginy i bravura, però ens administrem pitjor que les dones”, ha conclòs, afegint que no té “cap dubte” que “hi ha mestresses de casa que s’administren millor que els empresaris”. “Alguns anys he viscut i tinc una esposa”, ha afegit per justificar les seves afirmacions.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut