Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Bosch vaticina que la qüestió catalana és cada dia més internacional

|

- Publicitat -

El conseller d’Acció Exterior de la Generalitat, Alfred Bosch, ha assegurat que la qüestió catalana avança i que cada dia truca a “més portes internacionals”, en referència a la petició del grup de treball sobre detencions arbitràries de l’ONU, que ha demanat la llibertat dels presos polítics.

Publicitat

En un article a ‘El Punt Avui’ d’aquest dimecres, Bosch ha apuntat que el “cas català” ha estat present en debats entre senadors, alcaldes i societat civil europea, motiu pel qual ha destacat que ja no és un afer intern. “El govern espanyol, mentrestant, ha preferit fer ostentació de les seves peculiars formes diplomàtiques posant en qüestió la honorabilitat d’aquest comitè d’experts”, ha seguit, i ha dit que el Govern cumplirà amb les consideracions del grup de l’ONU, que demana difondre les conclusions del dictamen.

També ha retret al ministre d’Exteriors, Josep Borrell, les campanyes de publicitat: “Insisteix a negar l’existència de presos polítics i s’inventa campanyes de publicitat per a millorar la imatge d’Espanya”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió