Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Bosch creu que al Psoe l’interessa tenir Puigdemont i Comín “vius com a eurodiputats”

|

- Publicitat -

El conseller d’Exteriors de la Generalitat, Alfred Bosch, ha sostingut aquest dilluns que al Psoe l’interessa tenir al president a l’exili Puigdemont i a Toni Comín “vius com a eurodiputats”.

En una entrevista al Punt Avui, el conseller ha considerat que si els dos poden operar lliurement des del Parlament Europeu, al Psoe l’interessa tenir-los “vius” perquè és la millor manera de tenir uns interlocutors actius.

Publicitat

Preguntat per si veu possible que el Psoe faci campanya perquè els socialistes europeus votin “no” al suplicatori, Bosch ha respost que és el que “més ha d’interessar al Psoe“: “no només ha necessitat el vot dels partits independentistes per la investidura de Sánchez, sinó que també els necessitarà per als pressupostos i per qualsevol llei important que volgués impulsar”, ha argumentat.

Ha sostingut que els partits espanyols poden semblar antieuropeus i euroescèptics si voten a favor de suspendre la immunitat de Puigdemont i Comín: “En el fons estaran qüestionant els valors centrals de l’Europa de segle XXI”.

Sobre la taula de diàleg, ha assenyalat que sense un diàleg autèntic no recolzaran els Pressupostos Generals de l’Estat, i que la principal garantia que tenen que es complirà allò pactat en les negociacions és la legislatura.

 

Et pot interessar  Illa crida els socialistes a la "resistència" i a "dir no a la política que deshumanitza l'adversari"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut