Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Borràs respon les crítiques de Rovira: “No exigeixo cap suport a cegues. Exigeixo respecte a la presumpció d’innocència”

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha replicat a la secretària general d’ERC, Marta Rovira, que no exigeix “cap suport a cegues” sinó que es respecti la seva presumpció d’innocència. D’aquesta manera ha replicat en una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’ les declaracions de Rovira en una entrevista a l’ACN, en què va manifestar que Borràs no pot “sacrificar” el moviment independentista: “Cal preservar el projecte col·lectiu i no exigir suport a cegues en nom de la repressió”, va afirmar. Borràs ha dit que no necessita que ningú l’absolgui sinó que no la jutgin i ha afegit que cal tenir en compte “com es la justícia espanyola” especialment les persones que n’estan patint les conseqüències, en referència a Rovira.

La també candidata a presidir Junts està pendent de la causa judicial oberta per la seva gestió al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Se l’investiga per suposat fraccionament de contractes.

Et pot interessar  Rovira afirma que "tornarà" quan "es donin les garanties", ja que l'amnistia "no pot preveure la reacció judicial"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut