Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Borràs reivindica que sota la seva presidència s’han “corregit” els triennis i les llicències d’edat del Parlament

La presidenta suspesa només demana a la cambra catalana que treballi en els processos d'austeritat, transparència i per adequar la primera institució del país als temps actuals

|

- Publicitat -

L’expresidenta del Parlament Laura Borràs ha reivindicat les millores assolides durant el seu mandat com a presidenta del Parlament de Catalunya, traient pit d’haver corregit la qüestió dels triennis i de les llicències d’edat dels treballadors del Parlament. En una entrevista a TV3 feta aquest matí, Borràs també ha explicat que no té previst demanar la prestació econòmica a la cambra catalana, tot i assegurar que se l’hauria guanyat “amb escreix”.

“Començo dient que qualsevol prestació que correspongui a les actuacions fetes al Parlament per la feina feta és evident que me l’hauria guanyat amb escreix. I no tinc previst demanar res al Parlament”, ha expressat durant l’entrevista. De fet, Borràs ha recordat que ella ha estat la primera presidenta a renunciar a les dietes, així com l’única que ha abordat la polèmica qüestió dels triennis i de les llicències d’edat. Amb tot, i segons ha dit, només demana a la cambra catalana que treballi en els processos d’austeritat, transparència i per adequar la primera institució del país als temps actuals.

Publicitat

En relació a la proposta de Junts perquè Anna Erra sigui la nova presidenta del Parlament, Borràs ha volgut deixar clar que és la candidata de tot el partit. Ha explicat que ha abordat el relleu a la presidència del Parlament amb el secretari general del partit, Jordi Turull. I que després d’analitzar tots els escenaris s’ha arribat a la conclusió que la proposta d’Erra és la que té “més consens”.

D’altra banda, ha assegurat que té previst continuar sent presidenta de Junts fins al proper congrés i que no ha expressat cap voluntat de modificar la seva posició dins del partit.

Et pot interessar  Comín demana el vot a les europees per fer "un front" a Brussel·les que "acompanyi la feina de Puigdemont a Catalunya"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut