Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Borràs para els peus a José Zaragoza: “Estem cansats que no es respecti el vot dels catalans”

|

- Publicitat -

Intens debat entre el diputat del PSOE, José Zaragoza, i la líder de JxCat al Congreso, Laura Borràs. Al programa Faqs de Tv3, el membre el socialista se’n fotia de les idees independentistes del Govern de la Generalitat: “Al PSC n’estem farts d’experiments i de termes estranys com “estructures d’estat, procés o full de ruta”, al present tenim problemes que no s’afronten, i en comptes de sumar, us dividiu”.

Davant d’aquestes afirmacions, Borràs li ha parat els peus: “Nosaltres sí que estem cansadíssims: no es respecta el vot dels catalans, i això ja ve de l’estatut. Cansats de la repressió que segueix pujant, Torra va ser inhabilitat per una pancarta que defensa un dret fonamental”, ha etzibat. Finalment, Borràs reitera que vol que es respecti la voluntat dels catalans a les urnes, i assegura que l’estat espanyol incompleix sistemàticament tota proposta del Govern de la Generalitat.

Publicitat

En el moment en el qual Zaragoza retreia a Borràs que en comptes de criticar, “s’asseiés a negociar”, ha estat quan la presentadora del programa, Cristina Puig, li ha preguntat al socialista sobre la taula de diàleg, un fet que ha fet quedar en ridícul José Zaragoza, que no ha trobat una excusa prou bona per evadir un tema que preferia no tocar: “Parlem dels problemes reals dels catalans. El Gobierno sempre ha estat a disposició de reunir-se”. Tot seguit, Borràs li ha recordat que la taula de diàleg, de moment “ha estat una foto de diàleg”. “No em digui que no parlem del present quan Torra ha estat governant la pandèmia des de la casa de les Canonges”, ha reblat.

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar

Publicitat

Opinió

Minut a Minut