Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Borràs: “El meu càrrec institucional és el de més rang a Junts. És just que tingui alguna cosa a dir del projecte”

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, considera “lògic” tenir un càrrec rellevant a Junts després del congrés: “És evident que tinc el segon càrrec institucional més important del país i el de major rang a Junts. La militància considera que és de justícia que els lideratges pels quals ha apostat tinguin alguna cosa a dir del projecte”, ha afirmat en una entrevista a ‘La Vanguardia’, on no concreta si aspira a la presidència o a la secretaria general del partit. Borràs també vol “analitzar el grau de compliment” del pacte de Govern amb ERC, i veure si s’ha de treballar per complir-lo o si s’estableix que no es pot, “i, per tant, cal prendre altres decisions”.

Pel que fa a la seva causa, que el TSJC va deixar a les portes del judici per “abusar” del seu càrrec a la ILC, Borràs ha advertit que espera que els grups parlamentaris “facin el correcte”. “Ens queixem de jutges que fan política, i ara resulta que tenim polítics que fan de jutges?”, ha afegit la presidenta del Parlament, que subratlla que no ha comès cap delicte: “No necessito que m’absolgui ningú, necessito que no em jutgi qui no li correspon fer-lo”.

Et pot interessar  Borràs acusa Illa de “fer de cap de col·laboració” amb el pressupost i diu que aboca Junts a fer d'oposició
Publicitat

Opinió

Minut a Minut