Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024

Borràs diu que l’únic Pacte de la Moncloa que convé a Catalunya és “el dret a l’autodeterminació”

|

- Publicitat -

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, diu que l’únic Pacte de la Moncloa que li convé a Catalunya és “l’exercici del dret a l’autodeterminació”. Borràs assegura que el seu partit escoltarà i farà propostes si l’objectiu d’aquests acords passa per “contribuir a sortir de la crisi econòmica” però que si del que es tracta és de “repensar un projecte nacional en clau espanyola, amb JxCat que no hi comptin”. “El nostre projecte és la independència del nostre país”, assegura. En aquest sentit, Borràs ha afirmat que les Pactes de la Moncloa del 77 van representar una oportunitat per trencar amb “el règim franquista, que no es va produir”.

“No es va trencar la continuïtat sobre la qual es fonamenta l’actual democràcia que manté els presos polítics, amb una justícia repressora”, ha dit. Borràs també ha afirmat que els “tics autoritaris” s’han tornar a fer palesos amb la “recentralització de competències amb l’excusa de l’emergència sanitària”.

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut