Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Borràs demana al Govern que deixi d’oferir “espectacles” i es posi a treballar en favor de la gent

|

- Publicitat -

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha demanat al Govern que “deixi d’oferir espectacles” i es posi a treballar en favor de la gent després que ERC hagi abandonat la reunió de la covid-19 molesta per les filtracions del pla de desescalada. En una entrevista a ‘Ser Catalunya’, Borràs ha instat a prioritzar les necessitats dels ciutadans i deixar-se “d’atacs, de desconfiances i de sospites”. Borràs ha destacat el paper “extraordinari” de Quim Torra liderant les accions del Govern per fer front a la pandèmia i ha considerat que ara hi ha “desorientació” perquè no hi ha president de Generalitat. “Es veu descoordinació perquè la presidència és necessària”, ha conclòs.

Publicitat

Borràs ha recordat que el mateix Torra ja va dir el gener passat que el Govern no tenia recorregut però que no va convocar eleccions perquè va arribar la pandèmia i, segons la portaveu de JxCat, l’expresident “va posar per davant les eines que han de permetre fer política per davant del seu sentiment personal”.

Ha atribuït la “desorientació i descoordinació” actual de l’executiu català al fet que en temps de pandèmia l’Estat va decidir “descalçar” la principal autoritat del país per una pancarta, en referència a la inhabilitació de Torra.

“En els dos mesos sense president les accions són les mateixes? Perquè la pandèmia és la mateixa. Es veu descoordinació perquè la presidència de la Generalitat és necessària”, ha defensat Borràs.

Segons la portaveu de JxCat, es necessita “tranquil·litat” i dur a terme les polítiques que calen i estar al costat de la gent.

Et pot interessar  Borràs insisteix que calen "garanties" del PSOE sobre l'amnistia i l'autodeterminació
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió