Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Bones notícies pel Corredor Mediterrani: Brussel·les subvencionarà amb 28 MEUR l’ample de via entre Castelló i Vandellòs

Les subvencions contribuiran a implantar l'ample de via a un trajecte de 150 quilòmetres

|

- Publicitat -

El corredor mediterrani, que fa dècades que està estancat, ha rebut bones notícies aquest dijous, 21 de juny, per part de la Unió Europea. La Comissió Europa ha seleccionat 107 iniciatives en infraestructures al conjunt dels Estats membres que rebran 6.000 milions d’euros en subvencions, i una d’aquestes és la implantació de l’ample de via estàndard entre Castelló i Vandellòs, dins la línia del corredor mediterrani.

Tal com ha detallat aquest dijous l’executiu europeu, l’ajuda arribarà en forma de subvencions procedents del Mecanisme de Connexió Europeu (CEF, per les seves sigles en anglès), el programa de la Unió Europea per donar suport al desplegament de la infraestructura en l’àmbit del transport.

Publicitat

En el document enviat aquest dijous, la Comissió especifica que les subvencions contribuiran a implantar l’ample de via a un trajecte de 150 quilòmetres. “El principal benefici del projecte contribuirà al desplegament de la xarxa d’ample europeu a Espanya”, subratlla.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut