Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Bombers per la República repliquen les crítiques al Consell per la República d’Albiach: “L’espanyolisme no té dretes ni esquerres”

|

- Publicitat -

El col·lectiu de Bombers independentistes ha replicat les paraules de la líder d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, que ha criticat que el Consell per la República insisteix amb la confrontació amb l’Estat. “Quan tothom està pensant en la reconstrucció de Catalunya, preocupat per la nostra economia i la nostra salut, alguns insisteixen en la confrontació. El país necessita més futur i menys lògiques passades”, ha expressat en un missatge a Twitter. Bombers per la República n’ha tret una conclusió molt clara de les paraules d’Albiach: “L’espanyolisme no té dretes ni esquerres”, lamentant així que els comuns segueixin sent súbdits de l’estat espanyol.

Publicitat

Per Bombers per la República, la independència és els que farà que en sortim més forts d’aquesta crisi, i així ho asseguren al mateix tuit: “Precisament, per sortir d’una crisi com aquesta, com més forts siguem, com més sobirania tinguem, millor podrem fer-ho”.

Et pot interessar  Els comuns urgeixen el PSOE a obrir les negociacions amb ERC i Junts abans del previsible fracàs de la investidura de Feijóo
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió